Cat | Es | En

AVíS LEGAL

Portal editat per Solucions Informàtiques Maresme S.L., societat amb domicili a Tordera, Av Maresme 44 bj.2ª i CIF B65702227, adreça de correu electrònic administracion@solucions-im.com, telèfon 937645637.

Solucions-im.com, 2014. Tots els drets reservats. Els continguts totals o parcials d'aquest WEBSITE no podran ser reproduíts, distribuíts, comunicats públicament en forma alguna ni emmagatzemats sense la prèvia autorització per escrit de Solucions-im.com.

SIM S.L. expressament prohibeix l'accés als continguts de Solucions-im.com a través de sistemes robot o qualsevol altre sistema mecanitzat que no es correspongui amb l'accés personal d'usuaris de les pàgines. L'accés als continguts de Solucions-im.com per mitjà de sistemes robot o mecanitzats ocasiona a SIM S.L. ia Solucions-im.com importants danys en el mesurament de les seves audiències, de manera que la societat editora perseguirà les conductes realitzades en vulneració de que disposa el present apartat.

En cas que estigui interessat en reproduir, distribuir, comunicar, emmagatzemar o utilitzar en qualsevol forma els continguts de Solucions-im.com, dirigeixi la seva petició a administracion@solucions-im.com per tal de poder gestionar l'autorització necessària.

CSS Valido!Valid HTML 4.01 Transitional